Hur man sparar pengar som man i slutet av 2016

Hur man sparar pengar som man i slutet av 2016

I början av hösten kan signalera en ny start och är den perfekta ursäkten för att ta ett steg tillbaka och titta på dina mål för att spara pengar. Under sommaren har vi ofta överutnyttjas, eftersom höga temperaturer resulterar i fler resor, att man äter ute ofta och andra kostsamma händelser så som bröllop.

Ser fram emot de kommande höstmånaderna med dessa smarta pengar flyttas.

1. Ät hemma för mindre. Kallare väder ger den bästa matlagnings miljön. Gör ditt hem mysig och inbjudande genom att förbereda dina måltider det i stället för att äta ute på restauranger. Förekomsten av under säsongen frukt och grönsaker från höstskörden gör detta ännu enklare. Squash, pumpa, sötpotatis och rotfrukter blir billig på din lokala livsmedelsbutik eller bondemarknad, och recept möjligheterna är oändliga. För frukt, prova päron, fikon, äpplen och tranbär.

Bonuspengar sparande tips: Leta efter ”fula” frukt eller grönsaker, ofta erbjuds en brant rabatt eftersom deras former är inte idealisk. Om du fortfarande vill investera i vissa skönhetsprodukter , men ändå spara pengar kan du besöka made4men.se.

2. Huvud utomhus. Vänta på att registrera dig för ett gym medlemskap för ytterligare några månader. Fall har den idealiska temperaturen för att få motion utomhus. Plus, vänder blad gör för vackra landskap. Leta upp vandring och vandringsleder i ditt område eller registrera dig för en kalkon trav, 5K ras eller 10K ras.

Medan du är utanför, det finns gott om gratis eller billiga underhållning alternativ i höst. Varje helg erbjuder en ny bondemarknad, äppelträden, pumpa lappar, loppmarknad eller skördefest att utforska.

Bonus pengar att spara tips: Pledge att ha en ”no-spendera” weekend en gång i månaden. Utmana dig själv att hitta helt fria aktiviteter. Och om du är på väg ut för dagen, se till att få en påse lunch.

3. Gör en plan för semester shopping. Halloween kan fortfarande vara en månad bort, men det betyder inte att du inte kan tänka på helgdagar. Låt inte julhandeln smyga upp på dig. Sätt i tid och förberedelser nu, och du kan spara mycket pengar senare.

4. Om du inte redan har gjort, starta ett separat sparkonto eller ”holiday club” att lägga undan pengar för gåvor. Titta på förra årets lista (det hjälper till att hålla dem digitalt, så att du kan höra dem varje semesterperioden) och använda den för att skapa en budget för detta år.

 

Bonuspengar sparande tips: Få ett försprång på din shopping genom att utnyttja försäljningen tillgängliga just nu. September är den bästa månaden för att hitta de lägsta priserna på bärbara datorer. Se upp för priserna på äldre iPhone-modeller för att släppa eftersom den senaste tillkännagivandet av de senaste versionerna. Du kan även hitta några övriga försäljningen från back-to-school säsongen, inklusive kläder för barn.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *